Er zijn duizenden culturen, maar slechts zes cultuurverschillen!
Ons telefoon nummer: 06 100 40 800

DNLA: supertest voor statushouders!

Statushouders moeten vaak helemaal opnieuw beginnen. Begeleiders tasten ook vaak in het duister over de competenties van deze mensen. Waar zijn ze goed in? Hoe functioneren ze als mens in een werksituatie?
Onlangs hoorde ik van mijn Europese Brachevereniging Sietar Europa, over de begeleiding van migranten in Duitsland. Ze maken daar massaal gebruik van de DNLA-testen. DNLA staat voor Discovering Natural Latent Abilities. 
En om een lang verhaal kort te maken: ik mag nu ook deze testen afnemen!
Er is een algemene DNLA-test, een jobstarter, een module voor sport, eentje voor stress, enz.
En speciaal voor de statushouders en nieuwkomers is er de INSKA!

DNLA is een uniek en krachtig expertsysteem met hoge voorspellende waarde voor succesvol functioneren in de arbeidssituatie.
DNLA is een transparant en praktisch inzetbaar online systeem in de eigen taal! dat helpt bij het ontdekken en meten van competenties en factoren van succesvol functioneren. Tevens biedt het instrument handreikingen voor gerichte ontwikkeling van deze competenties!

Nieuwkomers krijgen hiermee een fantastische start, die de begeleiders licht in de duisternis geeft!
U kunt denken aan bijvoorbeeld:

  • nieuw gevestigde statushouders in een gemeente. Gemeenten kunnen hiermee direct en gericht aan de gang met de statushouders, waarvan de talenten duidelijk in kaart gebracht worden. Geldt ook voor ‘gewone’ nieuwkomers die begeleiding krijgen. U hoeft niet meer in het duister te tasten!
  • nieuwkomers op MBO’s, b.v. in Entreeopleidingen. U krijgt zicht op de richting die bij een nieuwkomer-student past. Ook U hoeft niet meer in het duister te tasten!
  • nieuwkomer-werknemers waarvan de werkgever in het duister aan het tasten is wat de talenten zijn van zo iemand, en hoe en waar hij hem/haar het beste kan inzetten.

Dit geweldige hulpmiddel kan U heel veel tijd en geld besparen!
Belt of mailt U mij gerust even voor een afspraak.

Geef een antwoord


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.